icon-arrow-right
HomeProjecten Vincentius

Vincentius

Oudenbosch

Midden in het culturele hart van Oudenbosch ligt het voormalig onderwijsinstituut Saint Louis. De prachtige Saint Louiskapel met haar plein, de indrukwekkende gebouwen eromheen en het ernaast gelegen Arboretum roepen herinneringen op aan het rijke Roomse leven van vroeger. Niet voor niets zijn een aantal van deze gebouwen tot Rijksmonument benoemd.

 

In deze bijzondere omgeving doet zich, voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, een unieke kans voor. Een van de gebouwen aan het plein, de voormalige Vincentiusbouw, is omgebouwd tot een wooncomplex met daarin 22 appartementen. Bewoners genieten van de allure die het bijzondere gebouw en haar historische omgeving met zich meebrengt, vanuit een woning die aan de binnenkant voldoet aan de eisen van deze tijd. De appartementen hebben elk een unieke indeling en zijn geschikt voor 1 of 2-persoons huishoudens. De meeste appartementen bieden uitzicht op de prachtige Cour van Saint Louis.

 

Aan de voorzijde van het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar waardoor bewoners hun auto voor de deur kunnen parkeren. Allerlei voorzieningen, zoals een NS-station, winkels, een cultureel centrum en een gezellig terras, liggen op loopafstand.

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Bernardus Wonen
 • Aannemer
  Bouwcombinatie Hoendervangers - van Agtmaal VOF
 • Architect
  Bureau voor Harmonische Architectuur
 • Projectcategorieën
  Gerealiseerd
+