icon-arrow-right
HomeProjecten Vaartkant

Vaartkant

Rucphen

Het prachtig plan in Rucphen is in de verkoop: Vaartkant. Ontwikkelingscombinatie Van Agtmaal/Maas-Jacobs gaat een toonaangevend appartementencomplex realiseren aan de Rucphense Vaartkant en Sint Martinusstraat in het centrum van Rucphen.

 

Het plan

Het plan bestaat uit een appartementencomplex wat ruimte biedt aan 17 luxe appartementen, verdeeld over 9 verschillende typen en 4 bouwlagen. De typen variëren in een woonoppervlak van circa 86 tot 135 m2 en bieden royale buitenruimten, vanaf ca. 7 m2. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, riante slaapkamers en een buitenruimte op het zuiden.

Op de begane grond zullen voldoende parkeerplaatsen en bergingen worden gerealiseerd. Voor het appartementencomplex worden tevens diverse openbare parkeerplaatsen aangelegd.

De ligging

Project Vaartkant is uitstekend gelegen in het centrum van Rucphen. U doet een boodschap om de hoek, brengt de (klein)kinderen naar een van de nabij gelegen scholen of eet een hapje bij een van de restaurants op steenworp afstand. Gaat u liever wat verder van huis? Geen probleem! Binnen 15 minuten bent u in Roosendaal of het altijd gezellige Breda. Kortom, in plan Vaartkant zit u goed!

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Start verkoop Vaartkant Rucphen

Vanavond om 19.00 uur gaat de verkoop van start van het nieuwbouwplan Vaartkant te Rucphen! Interesse in één...

Op naar een mooi project en een geslaagde samenwerking!

Vanmiddag heeft de ondertekening voor de ontwikkeling en realisatie van het project Vaartkant, bestaande uit 17...

+