icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Sprundel

Ruitenheer

Nabij de kern van Sprundel ontwikkelt en realiseert Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch de nieuwe woonomgeving Ruitenheer. Bij de entree van het plan aan de Kerkeheidestraat zijn 4 zelfbouwkavels gesitueerd. In het achterliggende gebied komen projectmatige nieuwbouwwoningen, dit deel is momenteel nog in ontwikkeling.

Aan de Kerkeheidestraat in Sprundel worden royale zelfbouwkavels gesitueerd. De kavels variëren in grootte tussen de 949 en 1.000 m2. Tussen de kavels is ruimte gelaten om twee doorgangen te realiseren naar het achterliggende gebied. In het achterliggende gebied van de nieuwe woonomgeving Ruitenheer komen er projectmatige nieuwbouwwoningen, deze zijn momenteel nog in ontwikkeling. Het plan is om hier tweekappers, rijwoningen, levensloopbestendige woningen en nog een aantal kavels te gaan realiseren in verschillende prijsklassen.