icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Etten-Leur

Podium

Wonen op een locatie in Etten-Leur met allure, dat is het wonen in nieuwbouwplan Podium. Luxe wonen, de half verdiepte parkeerkelder met groen dak en gelegen naast het Oderkerkpark zijn kenmerkend aan Podium. Het plan bestaat uit verschillende appartementen en woningen zoals luxe appartementen, hoek- en rijwoningen waarbij de voormalige locatie van de Nieuwe Nobelaer dezelfde openheid behoudt.

De complexen Akoestiek en Ensemble worden verbonden middels een half verdiepte parkeerkelder met in totaal 41 koopappartementen. Binnen het appartementencomplex Melodie worden de overige 25 koopappartementen gerealiseerd. De luxe koopappartementen variëren van 73 m2 tot aan 173 m2 waarbij allen worden voorzien van een ruim balkon en een duurzame installatie: gasloos met een individuele warmtepomp waardoor u in de zomers ook geniet van vloerkoeling. De luxe koopappartementen hebben allure, zijn modern vormgegeven, hoogwaardig afgewerkt en omringd met veel groen in de directe omgeving. Creëer uw eigen thuis in Podium centraal gelegen bij het hart van het dorp en geniet van de kwaliteit en het comfort van de hedendaagse nieuwbouw.

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk de projectwebsite via de volgende link: https://podium-etten-leur.nl/