icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Roosendaal

Leonard

Aan de Norbartlaan is Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V in samenwerking met BPD Ontwikkeling B.V. voornemens om op de locatie van het voormalige Da Vinci College een ontwikkeling uit te voeren van circa 70 appartementen. Dit betreffen twee gebouwen, bestaande uit 3 bouwlagen en 11 bouwlagen.

Het plan

De door geWOON Architecten ontworpen appartementen komen in een groene, natuurrijke omgeving. Rondom het plan, aan de kant van de Antwerpseweg, is circa 4.000 vierkante meter grond gereserveerd voor de aanleg van een park. Dit park draagt bij aan de groene entree richting het centrum en gaat een relatie aan met de complexen. Voor het ontwerp is Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten verantwoordelijk.

Locatie

De ontwikkellocatie is gelegen aan de Norbartlaan in Roosendaal. Het is een voormalige schoollocatie aan het einde van de Norbartlaan en gelegen in de hoek A58/Antwerpseweg. Dit is wonen aan de rand van het centrum, in de wijk Burgerhout.

Wonen in een heerlijk appartement op een toplocatie? Dat is wonen in Leonard!

Knipoog

De naam verwijst naar Leonard Springers, ontwerper van het tegenovergelegen Vrouwenhof én is tegelijk een knipoog naar Leonardo Da Vinci, naamgever van de school die tot 2016 op de plek van het nieuwe complex was gevestigd.