icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Vlissingen

Ketelmakerij

Het nieuwe woongebied van Ketelmakerij komt te liggen naast de historische Machinefabriek, pal aan het water van Het Dok. Dat krijgt na een flinke opknapbeurt de functie van jacht- en binnenhaven. Aan de kade en het water kunt u straks heerlijk ontspannen, een terrasje pakken of jachten kijken die voor de deur aanleggen. Aan de andere zijde wandelt u zo naar de gezellige binnenstad van Vlissingen. 

Het woonprogramma van Ketelmakerij is zeer divers en bestaat uit 60 woningen en 26 appartementen.

 

Daarnaast komen er 10 ligplaatsen beschikbaar in de nieuwe jachthaven, exclusief te koop voor bewoners van de Ketelmakerij. De woningen in Ketelmakerij liggen sfeervol als een carré rondom het gezamenlijk binnenterrein. Dat is de plek waar u straks uw auto parkeert en vanwaar u uw woning of appartement bereikt. De ontsluiting van het terrein ligt aan De Willem Ruysstraat en is uitsluitend bedoeld als privé terrein voor bewoners. 

 

Ketelmakerij is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met gemeente Vlissingen en de bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van Agtmaal.