icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Hoeven

Hofstee

Aan de rand van een bosrijke omgeving te Hoeven zijn 8 woningen met garage gerealiseerd. Deze woningen zijn onder hoogwaardige architectuur gebouwd, groot qua omvang en zijn gesitueerd op ruime kavels.

Het plan

De rijwoningen bestaan uit twee hoekwoningen met een dwarskap, twee hoekwoningen met een langskap en vier tussenwoningen met eveneens een langskap. Bij deze woningen vindt u het volledige woonprogramma (wonen, douchen en slapen) op de begane grond. De eerste verdieping biedt verschillende mogelijkheden tot het realiseren van één extra slaapkamer, een berging en een badkamer. De woningen hebben een gebruikersoppervlakte van ca. 116,5 m2 tot ca.124 m2. Parkeren doet u op eigen terrein, aan de voorzijde van uw woning.

Locatie

Rustig wonen in het gezellige, bourgondische Hoeven, op een steenworp afstand van de dorpen Bosschenhoofd, Oudenbosch en vlakbij steden als Etten-Leur, Roosendaal en Breda. Hoeven is gelegen nabij natuurgebied Pagnevaartbos waar u naar hartelust kunt wandelen en fietsen over prachtige paden en lanen. Dit dorp staat bekend om haar gezellige centrum met tal van voorzieningen. De basisschool, sporthal en sportvelden liggen op loopafstand en ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je het dorp niet uit.