HomeProjecten Hofstede

Hofstede

Rucphen

Aannemersbedrijf Van Agtmaal ontwikkelt, in samenwerking met Somnium Real Estate, het project Hofstede. Hofstede is gelegen aan de westkant van Rucphen en bestaat in de eerste fase uit 33 woningen in diverse typen.

Wonen aan de rand van Rucphen

Momenteel is het bestemmingsplan in procedure. U kunt zich inschrijven om uw interesse in deze woningen kenbaar te maken. We verwachten, afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure, dat de start verkoop in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

Het plan

Het plan telt in totaal 14 twee-onder-één-kapwoningen, 11 hoek- en rijwoningen en 8 levensloopbestendige woningen. Het voorlopig ontwerp van de woningen is inmiddels gereed, zodra we iets van het ontwerp kunnen laten zien zullen we deze beelden delen op de website. Het traditionele ontwerp van de woningen kenmerkt zich door fraaie keuzen voor een klassieke dakplan en een chique genuanceerde gevelsteen. De woningen zijn voorzien van een energiezuinige energiezuinige installaties en brengen dus hoogwaardig comfort voor een lage maandelijkse energielast. Om de woningen aan uw specifieke woonwensen te laten voldoen bieden we diverse opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of erker op de begane grond, dakkapel op zolder etc.

De locatie

Hofstede is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Binnen vijf minuten fietst u bijvoorbeeld naar de Rucphense bossen voor een heerlijke wandeling. Rucphen is daarnaast gunstig gelegen tussen Roosendaal en Breda, waardoor u ook binnen 40 minuten in Rotterdam of Antwerpen kunt zijn.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Aantrekkelijk wonen in Rucphen

Actueel

Gedifferentieerde woningbouw, dat zijn de plannen voor het woningbouwproject Hofstede in Rucphen. Het totale project biedt...

In ontwikkeling

Actueel

Samen met Somnium Real Estate werken we aan een mooi nieuw plan, bestaande uit 33 woningen in diverse typen in Rucphen. Op de...

+