icon-arrow-right
HomeProjecten Hofstede

Hofstede

Rucphen

Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit en Somnium Real Estate uit Rijsbergen hebben dehanden ineengeslagen bij de ontwikkeling van het plan ‘Hofstede’.

Wonen aan de rand van Rucphen

Nieuwbouwplan ‘Hofstede’ ligt aan de westzijde van Rucphen. Je kunt hier landelijk wonen, maar toch sta je binnen enkele minuten met de fiets bij de winkels en  supermarkten in het centrum van Rucphen. De realisatie van plan ‘Hofstede’ is een waardevolle toevoeging voor het woningaanbod in Rucphen.

 

Het plan

Het plan telt 24 woningen, bestaande uit: 12 twee-onder-een-kapwoningen, 4 eengezinswoningen en 8 levensloopbestendige woningen. Een nul trede woning heeft alle faciliteiten zoals slaap- en badkamer op de begane grond vloer en wordt daarom ook wel een levensloopbestendige woning genoemd. Met deze diverse woningtypen proberen we iedereen zo goed als mogelijk te bedienen. Daarnaast bieden wij u diverse opties om uw woning zoveel mogelijk op maat te laten realiseren.

De locatie

Hofstede is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Binnen vijf minuten fietst u bijvoorbeeld naar de Rucphense bossen voor een heerlijke wandeling. Rucphen is daarnaast gunstig gelegen tussen Roosendaal en Breda, waardoor u ook binnen 40 minuten in Rotterdam of Antwerpen kunt zijn.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Aantrekkelijk wonen in Rucphen

Gedifferentieerde woningbouw, dat zijn de plannen voor het woningbouwproject Hofstede in Rucphen. Het totale project biedt...

In ontwikkeling

Samen met Somnium Real Estate werken we aan een mooi nieuw plan, bestaande uit 33 woningen in diverse typen in Rucphen. Op de...

+