icon-arrow-right
HomeProjecten Havenstaete

Havenstaete

Bergen op Zoom

Het begon met de droom van een echtpaar in Bergen, dat een plek zocht om lekker onbezorgd te wonen. Liefst een plek aan het water, maar ook lekker centraal in de stad. Een luxe appartment dat ze bijna helemaal zelf kond bedenken. Zo werd de basis gelegd voor het appartementencomplex Havenstaete.

Subtiele blikvanger

Het gebouw is een indrukwekkende blikvanger aan de waterkant van ScheldeVesting, ook al is zijn verschijningsvorm subtiel, met veel glas en openheid. Havenstaete zal zelfbewust zijn bijzondere plek innemen, zonder het van de daken te schreeuwen. Moderne, strakke lijnen en lichte kleuren bepalen het beeld. Luxe en ruimte zijn kernbegrippen in de architectuur. Het gebouw kent een trapsgewijze, verspringende opbouw met veel dakterrassen en balkons.

Grote buitenruimte en een geweldig uitzicht

Elk appartement heeft een vrij en royaal uitzicht over de Binnenschelde. Havenstaete heeft een lichtgebouwen vorm, die een weids gebaar maakt naar het omliggende water. De zuidwestzijde van het gebouw is open, met glazen puien en grote buitenruimtes. De noordoostkant, aan de stadszijde, heeft een meer gesloten karakter. Hier bevinden zich twee centrale entrees met liften en trappen, die ontsluiten per verdieping maximaal drie appartementen.

 

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Feestelijk moment bij het overhandigen van dankbordje aan initiatiefnemer

Met Sinterklaas in ons midden werd op feestelijke wijze het dankbordje overhandigd aan initiatiefnemer Hans Ransdorp voor...

Havenstaete maakt zich klaar voor naderende oplevering!

Bergen op Zoom is binnenkort een prachtig appartementengebouw met uitzicht over de Binnenschelde rijker. Vandaag vonden de...

+