icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Breda

Fonkel

Op de plaats waar voorheen de Rooi Pannen gevestigd was, aan de Tuinzigtlaan 12, gaat binnenkort een geheel nieuwe woonplek gerealiseerd worden, Fonkel Breda genaamd. Hier wordt door ontwikkelaar Vamas BV (een samenwerking tussen Aannemersbedrijf van Agtmaal BV, Maas Jacobs en Somnium Real Estate) in samenwerking met JMW architecten gewerkt aan een gebouw waar het fijn wonen wordt.

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit appartementen die in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog wordt gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets! 

Ten aanzien van het wonen kun je in Fonkel Breda altijd een appartement vinden wat bij je past. Van huren in diverse prijsklassen tot prachtige koopappartementen in diverse oppervlakten, voor elk wat wils. De ruimte rondom het gebouw wordt geheel groen en voorzien van plaatsen waar water opgevangen wordt en waar gespeeld en gerecreëerd kan worden. Tussen de gebouwdelen in, op het dek van de parkeergarage wordt een semi-openbare binnentuin ingericht waar het voor de bewoners heerlijk toeven zal zijn. Uiteraard zal ook hier de nodige aandacht besteed worden aan de groene inrichting.

Een divers woningaanbod, voor elk wat wils.

Locatie

Vanuit Fonkel Breda ben je met de fiets in een paar minuutjes in de binnenstad, bij het station of in de natuur. Met de auto zit je zo op de A16 en bereik je Rotterdam en Antwerpen in iets minder dan drie kwartier. Vrijwel naast het pand tref je de HOV bushalte met lijnen naar het centrum maar ook naar omliggende kernen zoals Prinsenbeek en Etten-Leur.

Interesse?

Schrijf u alvast in om op de hoogte te blijven van het plan.

Inschrijven