icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Breda

Fonkel

De voormalige locatie van De Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan 12 te Breda is door het consortium Aannemersbedrijf van Agtmaal, Maas-Jacobs en Somnium Real Estate verworven met het doel hier een aantrekkelijk nieuwbouwproject te ontwikkelen.

De locatie wordt herontwikkeld tot een levendig appartementencomplex met 220 appartementen. Er zullen verschillende appartementen komen: een mix van huur- en koopwoningen. De woningen zijn bedoeld voor uiteenlopende doelgroepen in verschillende prijsklassen. Dit plan speelt in op de grote woningbehoefte in Breda en sluit aan op de ambitie van de stad. Het gebied wordt duurzaam, toekomstbestendig en aantrekkelijk vormgegeven. Er wordt veel aandacht besteed om het complex goed in te passen tussen de bestaande gebouwen van Easy Street, het schoolgebouw van Curio Prinsentuin Van Cooth en het nieuwe appartementencomplex Haag 5. Zo krijgt het complex bijvoorbeeld verschillende hoogtes, waardoor het speels oogt. Parkeren wordt mogelijk onder het nieuwe complex zodat er rondom meer ruimte is voor groen. Er komt een gemeenschappelijke binnentuin voor de nieuwe bewoners en achter het gebouw komt een openbaar toegankelijk park.

Meer informatie leest u op de website www.tuinzigtlaan12.nl