icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Etten-Leur

Couperuspark

Op de voormalige TopShot locatie is het plan Couperuspark gerealiseerd, bestaande uit 100 appartementen. Het plan past sluit goed aan op de nabij omgeving, die zich met name kenmerkt als woongebied.

Het plan

De 100 appartementen zijn verdeeld over 4 bouwblokken met elk 4 woonlagen. Onder twee gebouwen zijn halfverdiepte parkeergarages gerealiseerd. De parkeerplaatsen voor bezoekers zijn op maaiveld ingepast. De parkeergarages onder de gebouwen gaan helemaal op in de omgeving, het groen van de parkachtige inrichting loopt hier overheen, zodat parkeren in het zicht tot een minimum wordt beperkt. De gebouwen Koningspage, Monarch en Keizersmantel bestaan uit 64 koopappartementen verdeeld over de blokken. Deze appartementen variëren in groote van 73 m2 tot 133 m2. Het gebouw Hermelijn bestaat zowel uit huur- als koopappartementen, waarvan de oppervlaktes variëren van 72 m2 tot 85 m2. Alle appartementen zijn voorzien van duurzame installaties: gasloos met een individuele warmtepomp. 

Locatie

Het plan ligt tussen de Couperuslaan en Guido Gezellelaan op steenworp afstand van het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen nabij. De bereikbaarheid is uitstekend met de A58 op enkele autominuten, het station op 5 minuten fietsafstand en de bushalte direct voor de locatie. Wonen op deze locatie biedt een prachtig uitzicht op de groene omgeving én toch heerlijk comfortabel nabij het centrum. 

Wonen in een groen omgeving en toch nabij het centrum.

Omgeving

In het centrum van Etten-Leur bevindt zich de Markt die zich kenmerkt door de oude Moeierboom en het winkelcentrum. De groene omgeving en de mogelijkheden van de stad komen samen in Etten-Leur. Er zijn tal van sportparken en recreatie mogelijkheden, zoals de bioscoop, restaurants, het zwembad, haven Turfvaart, erfgoed van Vincent van Gogh en een eigen centraal station.