icon-arrow-right
HomeProjecten Couperuspark

Couperuspark

Etten-Leur

Het Couperuspark bevindt zich tussen de Couperuslaan en de Guido Gezellelaan in het zuidoosten van Etten-Leur (huidige Top Shot locatie). De nabije omgeving kenmerkt zich met name als woongebied. De locatie is gelegen in een groene omgeving op loopafstand van het centrum van Etten Leur. De bereikbaarheid is uitstekend, met de A58 op enkele autominuten, het station op 5 minuten fietsafstand en de bushalte (lijn 225) direct voor de locatie.

Het plan

Het plan huidige plan bestaat uit 4 bouwblokken met in totaal 100 appartementen variërend in grootte van circa 76 tot circa 137 m2 woonoppervlak. Parkeren is voorzien in 2 halfverdiepte garages onder de gebouwen, parkeren voor bezoekers wordt op maaiveld ingepast. De parkeergarages onder de gebouwen gaan straks helemaal op in de omgeving, het groen van de parkachtige inrichting loopt hier overheen, zodat parkeren in het zicht tot een minimum wordt beperkt. Wanneer u hier zou gaan wonen heeft u een prachtig uitzicht op de groene omgeving die deze plek biedt én woont u toch heerlijk comfortabel nabij het centrum én uitvalswegen.

Bent u geïnteresseerd in wonen in het Couperuspark of wilt u in elk geval op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan nu in via https://couperuspark.nl/ 

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

De eerste impressie is een feit en snel zullen er meer volgen.

De voorbereidingen voor het   Couperuspark   in   Etten-Leur  zijn in volle gang. Voor uitgebreide...

Heeft u de aankondiging van ons nieuwe project in Etten-Leur al gespot?

Heeft u aan de Couperuslaan tussen het groen de aankondiging van ons nieuwe project in Etten-Leur al gespot?...

+