icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Steenbergen

Buiten de Veste

Buiten de Veste is een nieuwe woonwijk in Steenbergen. In de wijk zijn 19 eengezinswoningen gebouwd voor diverse doelgroepen. De woonwijk Buiten de Veste is gelegen aan de rand van Steenbergen in een groene omgeving.

Locatie

Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand is Buiten de Veste uitstekend gelegen. Bovendien is Steenbergen centraal gelegen, waardoor men binnen no-time op de A4 richting steden als Bergen op Zoom, Rotterdam, Antwerpen en Breda zit.

MorgenWonen

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken.

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd. Inclusief grotendeelse stoffering en wit gespoten binnenwanden. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.

Buitengewoon duurzaam en milieubewust.

Bewuster & zuiniger met energie

De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Het WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. De energiemonitor informeert u continu over de hoeveelheid energie die u verbruikt én opwekt. Zo heeft u 24 uur per dag zicht op uw persoonlijke energiestatus! Dankzij deze maatregelen hoeft een gezin met 1 kind (jonger dan 12 jaar), dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten te hebben.

Alles kant & klaar

De tussenwoningen en de eindwoningen hebben dezelfde indeling. De gebruiksoppervlakte van de woningen is circa 125 m2. Elke woning heeft een berging van circa 6 m2. Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin. U profiteert optimaal van het zonneterras dat al kant- en-klaar voor u is aangelegd. Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer is compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch sanitair, een fraaie designradiator en tegelwerk op de vloer. Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u de wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Architectuur

Deze zeer energiezuinige woningen hebben een karaktervolle architectuur. Door de toepassing van verschillende gevelstenen met een donkere keramische dakpan is een eigentijdse uitstraling gecreëerd. Aan alles is merkbaar dat het hier gaat om topkwaliteit. Gevelrollagen en de klassieke handvorm gevelstenen versterken de uitstraling van ambachtelijke bouwkwaliteit.