icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Binnentuin Etten-Leur

Aan de rand van het centrum van Etten-Leur is het plan “De Binnentuin” gerealiseerd. 12 schitterende appartementen, gelegen aan de Binnentuin, naast het gemeentehuis, vlakbij de bioscoop en restaurant “De Zwaan”, op een steenworpafstand van het centrum en toch in de luwte hiervan.

Het gebouw bestaat uit 3 appartementen per verdieping, die qua plattegrond allemaal van elkaar verschillen. Hiermee wordt een grote keuzevrijheid aan de kopers bewerkstelligd. De appartementen hebben allen een zeer royale living van minimaal 64m² met aansluitend een groot overdekt terras op zonzijde, waar je beschut buiten kunt zitten.

 

In de kelder zijn 21 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voor het merendeel van de appartementen 2 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Tevens bevindt zich er een royale berging inclusief oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen voor ieder appartement.