icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Van Agtmaal

Bouwen is wensen vervullen. Of u nu een particulier bent met plannen voor een verbouwing, een woningcorporatie met idee├źn voor een nieuwbouwproject, een belegger die wil investeren in een uitdagend woon-werkproject of een gemeente die met een toekomstgerichte kijk projecten realiseert voor haar burgers.

Bouwwensen die zich pas in een schetsfase bevinden of die al presentatieklaar zijn. Of die misschien ideëel zijn, terwijl ideaal de bedoeling is. In welke fase het idee ook is, Aannemersbedrijf Van Agtmaal maakt van ieder plan een project. Met de focus op uw bouwwens, begrenzing en budget.

Hoog kwaliteitsniveau van het werk en van de medewerkers. Deze pijlers zijn de basis van een doordachte aanpak voor al onze opdrachten. Die aanpak is gewaarborgd in een kwaliteitssysteem dat sinds 1996 NEN en ISO 9001 is gecertificeerd. Daarnaast zijn wij VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd.

Solide strategie

Bouwideeën de ruimte geven, locaties op waarde schatten en kosten reëel begroten. Deze werkwijze zorgt dat projecten concreet kunnen worden. Zeker in de moderne markt waarin eisen, wensen en verwachtingen in een sneltreinvaart veranderen.

Aannemersbedrijf Van Agtmaal is een onderneming die zich vanaf de start van het bedrijf in 1933 profileert als een veelzijdige en deskundige bouwer. Wij werken met een heldere klant- en servicegerichte filosofie waarbij wij de verwachtingen aan onze solide strategie toetsen. Tel daarbij het hoge kwaliteitsniveau op en u hebt voor uw bouwwens een win-win situatie.

Vanaf 1994 maakt Aannemersbedrijf Van Agtmaal deel uit van VolkerWessels. De VolkerWessels bedrijven werken zelfstandig en onder eigen naam. Het voordeel? De zekerheid van jarenlange ervaring in de regionale markt gecombineerd met het bouwen onder de vlag van een internationaal concern.

Projectontwikkeling

Vanuit een gedegen visie naar de toekomst kijken met een beide benen op de grond werkwijze. Samen met kennis van de markt en de bouwwens van de klant zijn wij een ontwikkelende aannemer. Daarnaast werken wij samen met gemeenten, woningcorporaties, beleggingsmaatschappijen en andere betrouwbare investeerders.

Vaak zijn wij al in een vroeg stadium betrokken waardoor wij op een efficiënte manier mooie projecten ontwikkelen. Dit is beleid dat past bij het samenwerken met publieke en private instellingen waar wij met onze expertise doen wat wij moeten doen: het ontzorgen van de klant met zijn bouwwensen.