icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 juni 2018

Start verkoop De Dunant

Vandaag (23 juni) start de verkoop van De Dunant: 19 fraaie koopappartmenten centraal in Roosendaal, een project van Van Agtmaal in samenwerking met iDea Compact en JT Invest.  

Centraal in Roosendaal op de hoek van de Boulevard en de Dunantstraat, (de locatie van voormalige Saab garage) is een multifunctioneel project ontwikkeld: De Dunant.

 

De 19 fraaie koopappartementen zullen zich op de 2e, 3e en 4e verdieping bevinden. De woonoppervlaktes variëren van 76 m² tot wel 117 m². Een groot aantal appartementen beschikt over een prachtige wintertuin van maar ruim 17 m²! Daarnaast zijn er enkele topappartementen met riante dakterrassen en mooie zichtlijnen. Ieder appartement heeft de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein. Op de begane grond en de 1e verdieping bevindt zich Gezondheidscentrum Henri Dunant, een groot medisch cluster wat zal bestaan uit o.a. huisartsen, apothekers en een fysiotherapeut.