icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 maart 2024

Podium Etten-Leur uitverkocht

🌟 𝐏𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐄𝐭𝐭𝐞𝐧-𝐋𝐞𝐮𝐫: 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐔𝐈𝐓𝐕𝐄𝐑𝐊𝐎𝐂𝐇𝐓! 🌟

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het laatste appartement van Podium is verkocht, waarmee alle 66 koopappartementen in het hart van Etten-Leur volledig zijn uitverkocht! Een mijlpaal waar we samen met het verkoopteam Heijblom Makelaardij en KoningsWonen Etten-Leur trots op zijn.
 
Terwijl de bouw van Podium in volle gang is en de eerste contouren van de gebouwen zichtbaar worden, kijken we uit naar het moment waarop de toekomstige bewoners kunnen genieten van het leven op deze bruisende locatie met alle voorzieningen op slechts een steenworp afstand.
 
Maar dat is niet alles;

Het slotstuk van dit nieuwbouwplan bestaat uit 6 grondgebonden woningen, die binnenkort in de verkoop gaan! Blijf op de hoogte via de projectwebsite voor meer informatie www.podium-etten-leur.nl.