icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 juni 2024

Onderwijsdag van de Bouw

Afgelopen zaterdag vierden we de Dag van de Bouw door de bouwhekken van ons project POST in Breda te openen. Samen met SDK Vastgoed B.V., Van de Ven Bouw & Ontwikkeling BV en Maas-Jacobs boden we een kijkje achter de schermen van dit unieke project.

Het was een fantastische dag met prachtig weer en een geweldige opkomst - een bewijs van de levendige interesse in de bouwsector en ons project. We zijn trots op de positieve reacties en het enthousiasme van de bezoekers.

Maar dat is niet alles! De vrijdag ervoor droegen we bij aan de Onderwijsdag van de Bouw op het terrein van Blossem, waar we de toekomstige generatie inspireerden. Onze VolkerWessels racesimulator was een hit onder de basisschoolleerlingen, die een spannende en educatieve ervaring beleefden.

We kijken terug op twee onvergetelijke dagen vol interactie, leren en plezier