icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 maart 2016

Officiƫlehandeling De Binnentuin Etten-Leur

22 maart ’16  heeft de officiële handeling door wethouder Dujardin plaats gevonden. Hij heeft de laatste schep grond uit de bouwput geschept, waarna de boorstelling de bouwput in kan om de funderingspalen te boren. Dit is gebeurd onder toeziend oog van de kopers, de initiatiefnemer de heer Remie, directeur van Aannemersbedrijf van Agtmaal Jacco Snepvangers, Makelaar Frans Heijblom en bouwmanagement iDea compact. Na de officiële handeling is er bij de “buurman” restaurant De Zwaan een glas geheven op een goed verloop van de bouw en veel geluk in de toekomst.

Het project De Binnentuin bestaat uit 3 appartementen per verdieping, die qua plattegrond allemaal van elkaar verschillen. Hiermee wordt een grote keuzevrijheid aan de kopers bewerkstelligd. De appartementen hebben allen een zeer royale living van minimaal 64m² met aansluitend een groot overdekt terras op zonzijde, waar je beschut buiten kunt zitten.

 

In de kelder zijn 21 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er voor het merendeel van de appartementen 2 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Tevens bevindt zich er een royale berging inclusief oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen voor ieder appartement.