icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 september 2023

Haansberg Etten-Leur

𝐄𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐩 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐤𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐚𝐚𝐧𝐬𝐛𝐞𝐫𝐠: 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐰𝐨𝐨𝐧𝐰𝐢𝐣𝐤 𝐢𝐧 𝐄𝐭𝐭𝐞𝐧-𝐋𝐞𝐮𝐫!

 

Met trots kondigen we een belangrijke mijlpaal aan voor de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Haansberg in Etten-Leur. Op 25 september ondertekende Haansberg BV een overeenkomst met de Gemeente Etten-Leur. Haansberg BV is een samenwerkingsverband bestaande uit de bedrijven Van Agtmaal B.V.Maas-Jacobs Vastgoed en Somnium Real Estate. Haansberg BV had in het gebied diverse locaties verworven en zodoende ook afspraken gemaakt met een vleesveebedrijf en een geitenhouderij. De betrokken agrariërs krijgen door deze overeenkomst enerzijds de mogelijkheid te verhuizen en anderzijds hun bedrijf om te vormen naar een minder belastende bedrijfsvoering. Door de overeenkomst is de gemeente nu eigenaar van een groot deel van de grond in het gebied en met de omvorming van de agrarische bedrijven is de realisatie van de woonwijk binnen handbereik. Beide agrariërs kunnen dankzij deze overeenkomst weer een vervolg geven aan hun bedrijf.


Haansberg BV deelt het enthousiasme over de gemaakte afspraken en verklaart: “We zijn verheugd met de constructieve samenwerking met de verschillende agrariërs en met de gemeente om te komen tot daadwerkelijke realisatie van de woningen.”
 
#haansberg #nieuwbouwwijk #nieuwbouw #duurzaam #groen #landelijkwonen #bouwen #ettenleur