icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 januari 2019

Groot appartementencomplex op locatie Rooi Pannen in Breda

Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V. ziet er naar uit om op deze locatie ten westen van het centrum van Breda een mooi project te ontwikkelen samen met Somnium Real Estate, Maas-Jacobs en de Gemeente Breda. Voor het ontwerp is architectenbureau JMW uit Tilburg ingeschakeld.  

Het consortium denkt in elk geval aan een divers aanbod met appartementen, voornamelijk in het goedkope en middeldure segment. De bedrijven spelen daarmee in op de ambities van het huidige Bredase stadsbestuur. Dat wil in de komende vier jaar 6000 woningen bouwen, waarvan 1200 in het goedkope (sociale huur) segment  1800 in het middeldure segement. Wanneer met de bouw van het nieuwe appartementencomplex begonnen kan worden, is nog niet bekend. Er moet eerst nog een hele procedure worden gevolgd. Zo moet het bestemmingsplan voor de locatie worden veranderd.