icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 maart 2016

Eerste evenement op Breepark

Komt dat Zien! Het eerste evenement op Breepark.

Eindelijk is het zover, het eerste evenement op het zoveel besproken Breepark is een feit; Komt dat Zien. Op donderdag 5 mei zal het gratis toegankelijke evenement zich tussen 12:00 – 20:00 uur presenteren aan jong & oud. Het gehele Breepark is dan open voor iedereen die maar een kijkje wilt komen nemen.

 

Vrolijk, gek, sfeervol en enthousiast is Komt dat Zien. Een bijzondere mix van artiesten en activiteiten voor jong & oud. Een biertje drinken of lekker hapje eten bij de diverse foodtrucks of ben je meer een durfal en wil je met een tokkelbaan van de berg af of durf jij in een zorbball rollend naar beneden? Dans mee met de Telekids discoshow, laat je schminken, ga op de foto of swing los bij Ralf Mackenbach. En dan die gekke programmering; het Nederlandse vleugje Frans Duits en niet te missen de Bredase coverband Ir!s.

 

Komende weken zullen in de voorbereiding alle details en artiesten bekend gemaakt worden. Registratie via een link is hierbij wel gevraagd, zo kan de organisatie het aantal bezoekers managen.  Breepark is trots om haar eigen evenement te kunnen gaan tonen, om nu het terrein open te stellen en iedereen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die het heeft. Anneke Stins van Breepark; ‘met Komt dat Zien, willen we op een laagdrempelige manier bezoekers de beleving van Breepark bieden. Middels een relaxte sfeer, variatie in artiesten en activiteiten en gratis te bezoeken willen iedereen ook net zo enthousiast maken.’

 

Komt dat Zien is het allereerste evenement op het 55.000 M2 grote nieuwe outdoorterrein te Breda. Deze zomer volgen er nog meer; Ploegendienst, Pussy lounge en Duikboot festival zijn andere namen die hun evenement hier gaan organiseren.