icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 november 2018

Pakhuismeesteren is geselecteerd voor de Rotterdam Architectuurprijs! Breng jij ook je stem uit?

Pakhuismeesteren het beste gebouw van Rotterdam? Een vakjury selecteerde 10 projecten die de kwaliteit van de Rotterdamse architectuur in haar volle breedte laten zien en ons prachtige restauratie- en transformatieproject is genomineerd! Breng je stem uit via: https://lnkd.in/gP74nVq  

Uit de 52 inzendingen selecteerde de jury van dit jaar tien prachtige projecten. Zij zal daaruit de nominaties en winnaar van de vakjuryprijs 2018 aanwijzen.

Daarnaast is er de publieksprijs. Iedereen die hart heeft voor Rotterdam als architectuurstad kan zijn stem uitbrengen. Wie daarbij ook een mooie motivatie schrijft, maakt bovendien kans op een speciale prijs met een architectonisch tintje! Stemmen kan van 5 november tot en met 5 december, gewoon via deze site.

De winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 19 december in het Stadhuis van Rotterdam.

 

Fotograaf: Niels Donckers

Architecten: awg architecten