icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oudenbosch

Plan Tivoliplein

Het project Tivoli bestaat uit 46 appartementen, een stallinggarage en 1.100 m2 commerciële ruimten. Het nieuwe Jezuïtenplein ligt in het centrum van Oudenbosch tegenover de bekende Basiliek. Rondom dit plein worden bijzondere gebouwen gerealiseerd waarbinnen verschillende functies worden verenigd. Aan de achterzijde van het plein blijft alles bij het oude, in het voormalige Broederhuis zal Hotel Tivoli in de toekomst haar gasten blijven ontvangen. De nieuwbouw biedt op de begane grond ruimte aan commerciële activiteiten. Daarboven worden appartementen gerealiseerd die voor de verkoop en verhuur zijn bestemd. Aan de Markt bieden de appartementen uitzicht op de Basiliek. De architectuur van het nieuwe Tivoli is fraai en gevarieerd en past uitstekend in de bestaande bebouwing van het centrum van Oudenbosch. Gelegen aan een schitterend plein dat uitnodigt tot een ontmoeting met alle inwoners van Oudenbosch.    

Opdrachtgever
Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.
Architect
Sturm architecten B.V. Roosendaal
Marktsegment
Woningbouw
Bouwsysteem
Traditioneel
Prijsvorming
Eigen ontwikkeling

Commerciƫle ruimte

Diverse ondernemers hebben de unieke locatie van het nieuwe complex al ontdekt en beginnen op deze plek hun onderneming. Wilt u ook alles weten over de mogelijkheden van koop of huur, opleveringsniveau, prijzen, etc.? Neemt u dan contact op met onderstaand contactpersoon.