icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oudenbosch

Oak Park

Tuinappartementen De Tuinappartementen werden ontwikkeld op een groene locatie, maar toch in het hart van Oudenbosch. Het appartementencomplex is gesitueerd tussen het Arboretum, de Tivolituin en de Lollestraat. Het complex ligt heel centraal en vlakbij trein- en busverbindingen en op loopafstand van het Oudenbossche centrum. Er zijn nog een aantal appartementen in dit complex te koop. Voor meer informatie kunt u terecht bij  Van Meer Makelaars te Oudenbosch.

Opdrachtgever
Aannemersbedrijf Van Agtmaal B.V.
Architect
Sturm Architecten B.V. Roosendaal
Constructeur
Grontmij
Marktsegment
Woningbouw
Prijsvorming
Eigen ontwikkeling
Bouwsysteem
Traditioneel

Het gehele complex wordt luxe en ruim uitgevoerd. Parkeren vindt plaats onder het complex, in de half verdiepte parkeerkelder. Een voordeel hierdoor is dat de appartementen op de begane grond niet gelijk liggen met het maaiveld, maar circa 1,80m daarboven. De 20 appartementen worden op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping gesitueerd. Alle appartementen beschikken over 3 slaapkamers en afhankelijk van het type 1 of 2 badkamers. Er is voorzien in royale balkons zodat men optimaal kan genieten van de prachtige ligging van het complex.