icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oud Gastel

Lanen van Ambacht

De verkoop is gestart van dit prachtig plan in Oud Gastel: Lanen van Ambacht. In samenwerking met Maas-Jacobs realiseren wij diverse typen woningen aan de Maximalaan, gelegen tussen de oudendijk en de Rijpersweg.

Het plan

Het plan telt in totaal 5 vrijstaande, 20 twee-onder-één-kap, 10 hoek- en rijwoningen en 1 bouwkavel. Betaalbare kwaliteit in het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden alle woningtypen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling.

 

Bovenop dit complete woonprogramma worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of erker op de begane grond, dakkapel op zolder of een van de overige afwerkopties.

 

De realisatie van nieuwbouw woningen is bij ons in goede handen. Flexibiliteit staat bij onze projecten voorop. Gecombineerd met een nuchtere no nonsens mentaliteit bieden wij onze klanten een goede prijs-prestatie verhouding: hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Locatie

Lanen van Ambacht wordt gebouwd aan de noordzijde van Oud Gastel, omsloten door de Oudendijk, Rijpersweg en de Willem Alexanderstraat. Het dorp behoort tot de gemeente Halderberge en ligt in Noord-Brabant. Oud Gastel is gelegen aan de N268 en makkelijk bereikbaar via de A17. In het dorp kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wilt u een dagje winkelen? Geen probleem! Binnen 15 minuten bent u in Roosendaal en binnen 30 minuten in het gezellige Breda.