icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kruiningen Veerhaven

Het voormalig veerhaventerrein in Kruiningen is niet meer herkenbaar als zodanig. Het terrein heeft plaats gemaakt voor wonen. Arcus Projectontwikkeling uit Middelburg heeft deze locatie omgevormd in een nieuw fris woongebied.  

De locatie

Dat is Veerhaven, de nieuwe wijk van Kruiningen. Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

Aanbod woningen

In Veerhaven worden woningen ontwikkelt en aangeboden in diverse prijsklassen en typologiën. Zo kunt u al een mooie rijwoning kopen vanaf € 169.000,- vrij-op-naam. Tevens worden momenteel vrijstaande woningen aangeboden voor € 275.000,- vrij op naam van ruim 600m3 inhoud op kavels van bijna 400m2

 

In ontwikkeling

Momenteel wordt nog gewerkt aan de ontwikkeling van twee-onder-één-kap woningen in diverse prijsklassen en het tweede blok appartementen aan de nieuwe boulevard. Houdt de website van Veerhaven in de gaten voor de nieuwe ontwikkelingen en nieuwsberichten.