icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Hoeven

De Rozen

De Rozen Hoeven is onderdeel van het bestemmingsplan Opperstraat te Hoeven. Dit nieuwbouwplan bestaat uit 25 woningen in verschillende typen en prijsklassen. De eerste 5 woningen zijn ondertussen gerealiseerd en de volgende 4 zijn in aanbouw. De volgende fase bestaat uit nog 5 woningen. Alle woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Opdrachtgever
Aannemersbedriijf Van Agtmaal B.V.
Architect
Quadrant Architecten
Constructeur
Grontmij Roosendaal
Marktsegment
Woningbouw
Prijsvorming
Eigen ontwikkeling
Bouwsysteem
Traditioneel
Makelaar
KKM Makelaars te Hoeven

12 Twee-onder-een-kap woningen

 De ruimte in deze klassieke tweekapper is optimaal benut. In de entree vindt u het toilet en de trap naar de verdieping. Vanuit de entree komt u in de woonkamer. De woonkamer grenst aan de open keuken. Vanuit de keuken/woonkamer is de tuin bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer aanwezig. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De multifunctionele zolder beschikt over diverse gebruiksmogelijkheden, hier zijn tevens de technische installaties geplaatst. De woning beschikt over een garage/berging met directe toegang tot de tuin.

2 Vrijstaand geschakelde woningen

De vrijstaande woningen beschikken over een grote woonkamer en een ruime keuken. Omdat de woningen vrijstaan hebben ze kozijnen in vier gevels. Dit zorgt voor veel licht en een prettige sfeer in de keuken en de woonkamer. Op de eerste verdieping is uitgevoerd met drie mooie slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel. De woningen hebben een riante zolder die via een vaste trap bereikbaar is. Op de zolder bevinden zich de installaties. De woningen zijn voorzien van een garage/berging van waaruit de tuin bereikbaar is.