icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zundert

38 zorgappartementen Burgemeester Manderslaan

Thuisvester realiseerde in samenwerking met Surplus aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert 38 zorgappartementen. De bouw van deze 38 zorgappartementen vormde de eerste fase van het totale project Sint-Annaklooster. Op 17 februari 2010 heeft wethouder Bonenkamp van de gemeente Zundert, destijds officieel het startsein gegeven voor de start van de bouw.

Opdrachtgever
Thuisvester
Architect
Dhondt architectuur
Constructeur
Bartels Ingenieurs
Marktsegment
Woon/zorg
Prijsvorming
Bouwteam
Bouwsysteem
Traditioneel

Zorgindicatie

Het appartementencomplex wordt gerealiseerd voor mensen met een zorgindicatie. Het complex zal bestaan uit twee vleugels van drie woonlagen, beiden gelegen aan een groen hof. De appartementen worden vervaardigd in twee verschillende typen in grootte variërend van 90 m2 tot 95 m2. Op de begane grond is ruimte gereserveerd voor zorgvoorzieningen in de vorm van een ‘Pluspunt'. In samenwerking met Surplus, die de zorg zal gaan leveren, zullen de appartementen worden verhuurd.

Planning

In april 2010 is Aannemersbedrijf van Agtmaal gestart met de bouwwerkzaamheden. De woningen zijn in de zomer van 2011 opgeleverd.