icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuw op de woningmarkt: BijzonderAanbod

Nieuw op de woningmarkt: BijzonderAanbod

Actueel

Aannemersbedrijf van Agtmaal is steeds op zoek naar middelen waarmee zij woningzoekenden beter kan bedienen. In aansluiting hierop is samenwerking gezocht met "DeMolenaers", zij bieden hun product "BijzonderPlan" nu aan op 3 projecten van Van Agtmaal. Deze 3 projecten worden door Van Agtmaal nu onder de noemer "BijzonderAanbod" voor het voetlicht gebracht. Het gaat om de projecten Oak Park te Oudenbosch, De Rozen te Hoeven en Tivoli in Oudenbosch.

De formule BijzonderPlan is een financieringswijze waarbij de grond uit de vrij-op-naam-prijs gehaald wordt. Dit kan tot 35% schelen op de aankoopprijs! De grond wordt bij verkoop, indien men hiervoor kiest, doorverkocht aan een grondbank. Uiteraard betaalt de koper hierover een erfpachtsom, echter is deze fiscaal zeer gunstig en in de regel goedkoper dan wanneer de grond gefinancierd zou moeten worden. Op deze wijze kan tevens een gedeelte van de overwaarde uit de huidige woning worden vrijgemaakt en hoeft niet weer alles "in de stenen" gestopt te worden. Dit vrijgekomen geld kan bijvoorbeeld aangewend worden voor zorginkoop, weggezet worden voor een stuk pensioenaanvulling, of voor andere voor de koper belangrijke zaken gebruikt worden. Door middels BijzonderPlan de koopsom van een duurdere woning te verlagen kan deze ook in de Nationale Hypotheek Garantie komen, wat een stukje rentevoordeel met zich meebrengt. Het leuke van BijzonderPlan is daarnaast dat deze formule ook toegepast kan worden op de bestaande woning van de nieuwbouw-koper. Men kan de huidige woning daarmee dus ook een stuk interessanter in de markt zetten wat de verkoop zal bespoedigen.
Mocht u naar aanleiding van dit nieuwsbericht meer willen weten over BijzonderAanbod en BijzonderPlan, neemt u dan een kijkje op de website http://www.bijzonderaanbod.nl/ of vul het contactformulier op deze website in.

+