HomeProjecten Renovatie en verbouw Vincentius tot 22 appartementen

Renovatie en verbouw Vincentius tot 22 appartementen

Door de samenwerking Hoendervangers-Van Agtmaal VOF wordt in opdracht van Bernardus Wonen gewerkt aan de verbouw en renovatie van het gebouw "Vincentius" tot 22 appartementen. Gebouw Vincentius is onderdeel van het voormalige instituut St. Louis, een indrukwekkend complex van monumentale panden in het centrum van Oudenbosch.

Bijzonder aan het plan is de indeling van de 22 appartementen in het gebouw. Door de monumentale waarde en bijbehorende gebouwkenmerken zoals de karakteristieke gevelindeling en plafondhoogtes heeft het de architect, Bureau voor Harmonische Architectuur, hoofdbrekens gekost om op creatieve wijze de 22 appartementen te situeren. Resultaat is een bijzonder ensemble van split-level appartementen. Een en ander is duidelijk te zien in de foto van de entreegevel;

- op de begane grond voordeuren van de 1-laags woningen op de begane grond;

- op de 2e verdieping de voordeuren van de appartementen die gelegen zijn op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Voor meer informatie over dit werk kunt u contact opnemen met Aannemersbedrijf van Agtmaal via de contactgegevens die u onderaan deze pagina vindt.

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgever
    Bernardus Wonen
  • Aannemer
    Bouwcombinatie Hoendervangers - van Agtmaal VOF
  • Architect
    Bureau voor Harmonische Architectuur
  • Projectcategorieën
    Gerealiseerd
+